Ventijol participa en el programa Proinfància de l’Obra Social La Caixa

El programa Proinfància, de l’Obra Social La Caixa, engloba el conjunt d’estratègies i accions que tenen per finalitat donar suport emocional a nens, nenes, adolescents (de 0 a 18 anys) i les seves famílies. L’objectiu principal d’aquesta línia de treball és donar suport psicològic a la salut relacional en el sí de la família. Ventijol col•labora amb aquest programa ja que és la única oportunitat per a moltes famílies sense recursos de poder accedir a una atenció terapèutica.

A qui s’adreça

Aquest programa s’adreça a nens i adolescents d’entre 0 i 18 anys de famílies en situació de pobresa o vulnerabilitat social:

  1. Afavorint el desenvolupament de les competències dels infants i els adolescents i la seva família que permetin millorar-ne els processos d’integració social i autonomia.
  2. Promovent el desenvolupament social i educatiu de la infància i l’adolescència en el context familiar, escolar i social.
  3. Desenvolupant i implementant un model d’acció social i educativa integral que contribueixi a millorar les oportunitats de desenvolupament social i educatiu de la infància i les famílies.
  4. Contribuint a sensibilitzar i mobilitzar la societat en l’eradicació de la pobresa infantil.

1 comentari per “Ventijol participa en el programa Proinfància de l’Obra Social La Caixa

  1. Raul
    8 Gener 2016 a les 9:28

    Molt bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *