El programa “Prevenció Ara” rep, un any més, el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

ayuntamiento-de-castelldefelsEl passat mes d’abril va tenir lloc, un any més, l’acte de signatura del conveni entre lAjuntament de Castelldefels i l’Associació per a la salut familiar i comunitària Ventijol que assegura la continuïtat del programa “Prevenció Ara” mitjançant una subvenció de 4000€.

Amb la signatura d’aquest conveni el senyor Manuel Reyesalcalde de Castelldefels i la senyora Carme Bosch, directora de Ventijol, confirmen la continuació d’una col•laboració que es perllonga al llarg dels anys i que assegura suport terapèutic especialitzat a famílies d’aquest municipi que pateixen dificultats i conflictes de tipus relacional.

Durant l’any passat i gràcies al programa “Prevenció Ara” 10 famílies sense recursos han estat seguint teràpia i han participat d’un grup terapèutic. Així mateix, el conveni dona també continuïtat al servei per a famílies monoparentals que es va engegar amb el conveni anterior i que ha resultat molt positiu, especialment per a les dones que pateixen la càrrega d’haver de tirar la família en solitari.
El programa “Prevenció Ara” té com a objectiu donar suport a famílies amb problemes econòmics i socials per, a través de la teràpia familiar, evitar que les situacions d’estrès o de conflicte acabin derivant en problemes greus de salut física o mental.

Aquest programa està coordinat des de l’Ajuntament de Castelldefels , per Angelica Milláni des de Ventijol pel nostre psicòleg i terapeuta familiar Pablo Quiroga.  (podeu veure el nostre equip professional clicant aquí)


1 comentari per “El programa “Prevenció Ara” rep, un any més, el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

  1. 16 Octubre 2013 a les 20:46

    Muy interesante, sin duda aceis una gran labor en el ambito familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *