L’Ajuntament de Barcelona dóna suport, un any més, al projecte Cruïlla.

Ajuntament L’Ajuntament de Barcelona ha concedit , un any més, la subvenció que permet assegurar la continuïtat del projecte Cruïlla.
El projecte Cruïlla, que funciona des de l’any 2003, està gestionat per l’associació Ventijol, i té com a objectius donar servei terapèutic a famílies sense recursos i en situació de risc d’exclusió social.

Pel que fa als objectius, el projecte Cruïlla en té tres de bàsics:

  • Ajudar a les famílies en el coneixement de les dificultats de relació que comporta la situació de risc d’exclusió social (o la pròpia exclusió) i donar-los les eines per, a partir d’aquest reconeixement, potenciar els seus propis recursos per afrontar el trastorns psicològics o conductuals als que aquesta situació els aboca.
  • Realitzar un treball de suport als menors que hagin patit, directament o indirectament, situacions de maltractament físics, psicològics i/o sexuals, per tal d’ajudar-los a superar les seqüeles que els hagi pogut ocasionar.
  • Orientar als pares i mares facilitant-los pautes i estratègies adequades per afavorir l’autonomia dels menors i el desenvolupament de les seves competències.

En aquest projecte hi participa tot el nostre equip professional i es realitza a les nostres instal·lacions. Les famílies que se’n beneficien arriben a través dels serveis socials de l’Ajuntament.

 

 


1 comentari per “L’Ajuntament de Barcelona dóna suport, un any més, al projecte Cruïlla.

  1. 24 Setembre 2014 a les 17:45

    VENTiJOL SÓC LA MARTA BRUNET GiBERNAU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *